середа, 05 серпня 2020 23:43

У Херсоні лікарню закрили на карантин

У Херсоні лікарню закрили на карантин
Серед медпрацівників та пацієнтів закладу виявили спалах Covid-19. Фото: Reuters

Херсонську ікарню ім.О.С. Лучанського закрили на карантин через спалах коронавірусу.

Про це повідомляється на сайті Херсонської ОДА у середу, 5 серпня.

"У зв'язку з виявленням спалаху коронавірусної інфекції у пацієнтів та медичних працівників Херсонської міської клінічної лікарні ім. О.С.Лучанського, у закладі від 5 по 18 серпня буде припинено виписку й прийом дорослих та дітей планового, ургентного (невідкладного) порядку, вагітних, роділь, породіль", - сказано у повідомленні.

Наразі у лікарні зареєстрували дев'ять випадків зараження коронавірусою інфекцією. Серед хворих - шість медпрацівників та три пацієнти реанімаційного відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві за добу рекордна кількість інфікованих Covid-19

"У всіх пацієнтів та медпрацівників реанімаційного відділення лікарні ім.О.С.Лучанського, а також дотичних відділень після виявлення першого випадку було відібрано понад 90 проб біоматеріалів, ще 97 відібрано сьогодні. Наразі триває дослідження цих матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хворих виписуватимуть з медзаклад лише після негативного результату ПЛР-тесту.

За останню добу в Україні зафіксували 1271 новий випадок Covid-19. І це рекордна кількість хворих від початку епідемії у країні. Інший антирекорд фіксували 30 липня. Тоді за добу виявили 1197 недужих.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні лікарню закрили на карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі