субота, 01 березня 2008 11:15

У Харкові відкривають музей прибульців (ФОТО)

Музей космонавтики та уфології (науки про існування інопланетних цивілізацій). Чотириметрові фігури прибульців і фотографії очевидців НЛО влаштувалися у харківському планетарії — місці розміщення майбутньої експозиції, яку планують відкрити 23 березня.

Трьох інопланетян – синього, зеленого і сріблястого – створили з пластикових пляшок, проволоки і клею. Образ збірний, відтворений за свідченнями очевидців, які поспілкувалися з прибульцями. Автор чудо-скульптур художник і біолог Ігор Березюк стверджує, що також вступав в контакт з позаземною цивілізацією, причому не раз. Художник стверджує, що зустрічався з НЛО тричі, останній раз таке з ним відбулося два роки тому: у Коктебелі він бачив над морем низку вогників, що кружляли. Проте гуманоїдів він ілюзією не вважає і, за його словами, продовжує спілкуватися з ними і зараз за допомогою медитації.

На думку Березюка, музей послужить благородній меті — зміцненню безпеки планети: "Треба вміти розпізнавати позитивних прибульців та остерігатися агресивних інопланетян, які також є у Всесвіті". Людям потрібна програма вивчення інопланетних візитерів, вважає він, оскільки для непідготовленої людини зустріч з позаземною цивілізацією може бути небезпечною, навіть якщо вона не ворожа, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові відкривають музей прибульців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі