понеділок, 12 жовтня 2020 20:20

У Харкові пояснили, як буде працювати метро

У Харкові пояснили, як буде працювати метро
У Харкові метро не будуть закривати. Фото: "Главком"

У Харкові не будуть закривати метро, попри збільшення випадків захворювання на коронавірус.

"Метро закривати ми не будемо. Місто як жило, так і має жити. Але ми маємо дотримуватися соціальної дистанції. Ми маємо гарантувати безпечне пересування для людей", - заявив перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов, передає "Інтерфакс-Україна".

Він доручив керівництву метрополітену розробити новий графік руху поїздів із меншими інтервалами. Намагаються не допускати скупчування людей на платформах.

"Збільшуй кількість поїздів, тому що не треба, щоб люди очікували на платформах і скупчення не було", - сказав Терехов, звертаючись до гендиректора КП "Харківський метрополітен" В'ячеслава Стаматіна.

Дезінфекція в громадському транспорті має відбуватися щонайменше двічі на день. Водії не можуть контролювати дотримання маскового режиму пасажирами. Це має робити поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві посилюють карантин

"Контроль має здійснювати ніхто інший, як Національна поліція", - сказав Терехов.

В Україні почало діяти нове епідемічне зонування. Карантинні рівні встановлено на двотижневий термін. Київ перейшов до помаранчевої зони, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у Telegram.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові пояснили, як буде працювати метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі