неділя, 18 жовтня 2020 16:51

У Харкові підірвали старий елеватор: відео

У Харкові підірвали старий елеватор: відео
Про заплановані заходи з демонтажу частини приміщення елеватора повідомляли заздалегідь. Фото: 24tv.ua

В неділю, 18 жовтня, Харків струсонув потужний вибух - там підірвали старий елеватор, розташований в районі Південного вокзалу.

Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі "ВЕХА Харьков".

Як зазначається, про заплановані заходи з демонтажу частини приміщення елеватора по вулиці Євгена Котляра повідомляли заздалегідь. На місці проведення вибухових робіт з 14:00 до 15:00 перекрито рух транспорту. Маршрутки і трамваї ідуть в об'їзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У торговому центрі прогримів вибух: є постраждалі

За словами помічника начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігоря Лупандіна, вибухотехнічні роботи планується провести таким чином, щоб розібрати деякі внутрішні конструкції приміщення, а від усього елеватора позбавлятися не планують.

Приміщення елеватора не використовується за своїм призначенням з 1995 року. Будівля знаходиться в аварійному стані і поступово руйнується. Елеватор є привабливим місцем для руферів, розваги яких не завжди закінчуються добре. Так, у 2016 році один з екстремалів впав з 60-метрової висоти і розбився на смерть.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові підірвали старий елеватор: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі