середа, 27 жовтня 2010 13:41

У Харкові невідомі побили кандидата в мери

У Харкові невідомі побили кандидата в мери
Учора ввечері на кандидата в мери від партії "Нова сила" Іллю Тимохіна (зараз безробітний - прим.) напали недалеко від його будинку у Харкові.

За словами Тимохіна, двоє невідомих бризнули йому в обличчя з газового балончика, ударили спочатку по обличчю, потім по потилиці, після чого зникли.

У ГУ МВСУ в Харківській області повідомили, що заяву від потерпілого отримали о 21.25.

На місце НП виїжджали керівництво ГУ МВС України в Харківській області, Харківського міського управління, Київського райвідділу, слідчо-оперативна група райвідділу.

Сьогодні кандидат у мери пройшов судово-медичну експертизу, перевірка триває.

Сам Тимохін пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю. Кандидат у мери заявляє, що ворогів на побутовому ґрунті у нього немає.

Нагадаємо, вчора ввечері у Херсоні невідомі обстріляли офіс кандидата на посаду міського голови від Союзу лівих сил Владлена Гіріна під час його прес-конференції.

За словами Гіріна, всі присутні на заході попадали на підлогу, але через стрілянину двоє людей, один з яких Гірін були травмовані дробинами. Також одна з журналісток була поранена осколками розбитого віконного скла.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Харкові невідомі побили кандидата в мери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі