четвер, 30 серпня 2007 08:26

У Харкові колону шанувальників Тимошенко з прихильниками "Регіонів" відділяли міліціонери

Близько 10 тисяч осіб взяли участь в мітингу за участю лідера БЮТ Юлії Тимошенко, який пройшов в середу ввечері в Харкові на площі Рози Люксембург.

Учасники мітингу тримали прапори з символікою БЮТ і гасла "Юля - ми з тобою".

Організатори мітингу роздавали харків"янам футболки з написами - "ЛюблЮ Україну" "ВірЮ у Україну" "Юля краща,ніж Ганна Ахметова", і кепки з написами - "МаЮ разом" "Коса всередині", "Від сонячного удару і Партії регіонів".

На підступах до площі також вишикувалися прихильники Партії регіонів під прапорами з символікою партії. У руках вони тримали гасла: "Помаранчеві не пройдуть" "Харків каже "ні" оранжевому реваншу" "Тимошенко і Луценко - кати Кушнарьова геть з Харкова".

Мітингувальники були відокремлені від прихильників БЮТ кордоном міліції.

За даними правоохоронців , в мітингу БЮТ взяли участь близько 10 тис. людей, в акції прихильників Партії регіонів близько 1 тис. осіб..

Серед прихильників БЮТ виділялася група молодих людей - близько ста чоловік - у камуфляжній формі під прапорами ОУН (Організація українських націоналістів). А незадовго до закінчення мітингу, вони провели короткий факельний хід за площею, після чого покинули місце мітингу. Представники БЮТ в спілкуванні з журналістами назвали появу цих людей "проплаченою провокацією".

Тимошенко, виступаючи перед харків"янами, закликала їх голосувати за партії, які пройдуть до парламенту.

Вона також заявила, що однією з головних складових економічних проблем країни є низька заробітна плата. "Питання зарплати - не питання популізму, а питання виживання, возз"єднання України" - сказала вона.

На її думку, в низьких зарплатах в Україні винні великі корпорації. "Ми з вами ніколи не позбавимося від рабства, поки не відокремимо від влади корпорації, поки влада не стане арбітром між вами і бізнесом".

За матеріалами Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Харкові колону шанувальників Тимошенко з прихильниками "Регіонів" відділяли міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі