пʼятниця, 16 березня 2007 13:47

У Харкові дозволили мітинг "Народної самооборони"

"Конфлікт навколо сьогоднішнього проведення в Харкові мітингу громадянського руху "Народна самооборона" закінчився перемогою опозиційних сил. Ми змусили міську владу піти на поступки", -повідомив лідер Харківської обласної організації "Наша Україна" Ярослав Ющенко.

За його словами, харківська міська влада пообіцяла більше не чинити спротиву у цьому питанні.

Він розповів, що вчора вночі відбулися консультації в Харківській міськраді, де було узгоджено, що зустріч харків"ян з лідером "Народної самооборони" Юрієм Луценком, а також народними депутатами від фракції "Наша Україна" Миколою Катеринчуком та Давидом Жванією відбудеться сьогодні.

Нагадаємо, що 12 березня Харківський міський виконавчий комітет звернувся до суду з адміністративним позовом, який стосувався проведення 16 березня масових заходів на площі Свободи у Харкові. Дзержинський суд міста Харкова своїм рішенням призупинив дії, пов"язані з підготовкою до мітингу "Народної самооборони", а також рекламу акції в пресі.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові дозволили мітинг "Народної самооборони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі