понеділок, 21 квітня 2008 15:34

У Грузії відкриють цілодобовий Будинок одружень

Найближчим часом в грузинському місті Сигнаги на сході країни Будинок одружень, що відкрився кілька місяців тому, перейде на цілодобовий режим роботи. Нове обслуговування для бажаючих зв"язати себе узами шлюбу "при місячному світлі" установлене Агентством цивільного реєстру міністерства юстиції Грузії.

Як розповіли в департаменті по зв"язках з громадськістю і пресою грузинського мінюсту, поки Удома одружень в Сигнахи буде єдиним в країні, що працює цілодобово, передає ІА "Новости-грузия".

Пара, що хоче реєструватися в позаурочний час, повинна зв"язатися з Будинком Одружень в Сигнаги по спеціальному номеру телефону за годину до прибуття.

Державний збір для реєстрації шлюбу в Сигнагському Будинку Одружень і отримання свідоцтва про шлюб складає дев"ять ларі (трохи більше шести доларів), а вартість обслуговування - 50 ларі (близько 35 доларів).

Сама будівля Будинку Одружень побудована в першій половині XIX століття і внесена до переліку історичних пам"яток. Реконструкція цієї будівлі була частиною плану розвитку міста Сигнаги, повідомляє telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «У Грузії відкриють цілодобовий Будинок одружень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі