субота, 05 січня 2008 14:10

У грузинському селі президентські вибори зірвали снігопади

Вибори президента Грузії зірвані на одній з виборчих дільниць, розташованому у високогірному селі Шатілі. Про це повідомляє ІА "Новини-Грузія" з посиланням на ЦВК республіки.

За інформацією ЦВК, члени виборчої комісії не змогли потрапити в приміщення, де мало проходити голосування, і відкрити його через погану погоду: дороги занесло снігом. Всього на цій дільниці, як зазначає Civil Georgia, зареєстровано 130 виборців.

Відзначимо, що виборче законодавство Грузії передбачає голосування за допомогою переносної скриньки. Чи буде цей метод застосований в цьому випадку, ЦВК не уточнила. У Центрвиборчкомі повідомили, що час голосування в Шатілі буде визначений пізніше, передає "Lenta.ru".

Нагадаємо, що, згідно з виборчим кодексом республіки, явка виборців не впливає на те, чи будуть вибори визнані дійсними.

Виборчі дільниці в Грузії працюватимуть до 20:00 за місцевим часом. Перші офіційні результати виборів президента, а також підсумки плебісциту, що проводиться одночасно з ними, - вступ в НАТО і терміни проведення парламентських виборів - будуть оприлюдненні ввечері 6 січня, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У грузинському селі президентські вибори зірвали снігопади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі