субота, 01 вересня 2007 12:14

У Гриценка просять не лякати українців: загинув лише 31 солдат

Управління прес-служби Міністерства оборони України просить певні політичні сили та громадські організації не залякувати суспільство неправдивими даними про велику кількість загиблих військовослужбовців.

Останнім часом деякі політичні сили та громадські організації під гаслами турботи про солдатів строкової служби розповсюдили інформацію про нібито загибель за останні два роки в армії 76 військовослужбовців строкової служби.

У повідомленні зазначається, що ці дані абсолютно не відповідають дійсності, є значно перебільшеними, спрямованими на залякування українського суспільства та породження недовіри до української армії.

За офіційними даними, за весь 2006 рік та 8 місяців 2007 року у Збройних Силах України загинув 31 військовослужбовець строкової служби. 10 з них – під час відпустки вдома.

Управління прес-служби Міноборони звертається до представників засобів масової інформації з проханням перевіряти отримані дані з різних джерел стосовно подій в армії, а до політичних партій та різного роду організацій - не "вбивати" живих солдатів своїми заявами заради отримання політичних дивідендів, передає прес-служба Міністерства оборони.

Зараз ви читаєте новину «У Гриценка просять не лякати українців: загинув лише 31 солдат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі