вівторок, 03 червня 2008 09:51

У Греції пограбували пошту на 100 тисяч євро

Більше 100 тисяч євро викрадено в Греції під час пограбування пошти, повідомила місцева поліція. Двоє озброєних нальотчиків увірвалися у відділення пошти в місті Салоніки на півночі країни. Погрожуючи зброєю службовцем, вони вигребли з кас всю готівку і сховалися.

Збиток від пограбування склав 118 тисяч євро. Затримати грабіжників за гарячими слідами не вдалося. Ведеться розслідування.

А в Британії нещодавно пограбувати пошту намагалася жінка віком близько 70 років. Вона спробувала скоїти збройне пограбування поштового відділення в Манчестері.

Жінка прийшла в одне з поштових відділень міста, раптово витягнула ніж і почала загрожувати ним касирові, вимагаючи грошей. Проте касирові вдалося активувати кнопку сигналізації тривоги, і старенькій довелося ретируватися з місця злочину з порожніми руками. Поліція Манчестера веде пошуки грабіжниці-невдахи, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Греції пограбували пошту на 100 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі