понеділок, 23 лютого 2009 15:28

У Галліни годинник з діамантами, як у Саші Ніколаєнко (ФОТО)

Фінал конкурсу "Міс Україна-Всесвіт-2009" відбувся у п"ятницю ввечері у столичному концерт-холі "Фрідом". Захід зібрав чималу кількість представників українського бомонду, серед яких була і героїня нашого обговорення - співачка Gallina. Вона була одягнена в елегантну сукню, а руку зірки прикрашав швейцарський годинник марки Harry Winston. Схожий аксесуар носить і модель Олександра Ніколаєнко, яка очолювала журі конкурсу.

Harry Winston Ocean LadiesLadyBiretro, можна сказати, спортивна версія. 36-мм корпус з рожевого золота 18К з 90 діамантами, перламутровий циферблат з 96 діамантами, сапфірове скло з обох боків. Механізм автоматичний GP 3106, з модулем HW 2837 має наступні функції: ретроградні індикатори секунд і дні тижня, нецентральний годинник і хвилини, віконце дати біля відмітки "6 годин".

Залежно від кольору циферблату, можливі різні варіанти кольору каучукового браслета.

Вартість цього годинника від виробника - 34 тисячі доларів. Модель співачки, швидше за все, була зроблена на замовлення.

Перемогу у конкурсі присудили 25-річній донеччанці Христині Коц-Готліб. У 2003-му дівчина отримала титул "Міс Донбас". Кілька місяців співала в гурті "ВІА Гра". Має класичні параметри фігури 90-60-90 зі зростом 174 см. 

Фото: Андрій Єловіков, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Галліни годинник з діамантами, як у Саші Ніколаєнко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі