вівторок, 22 травня 2007 16:10

У Флоріді введені обмеження на споживання води

На півдні американського штату Флоріда, де вже 18 місяців продовжується засуха, введені обмеження на споживання води. За час засухи було введено дві фази обмежень, тепер вступила в силу третя, коли обмеження на використання води носять не рекомендаційний, а обов"язковий характер.

Південна Флоріда випробовує один з найсерйозніших періодів засухи в історії. Деякі прибережні водосховища знаходяться під загрозою проникнення солоної морської води. Рівень четвертого за величиною озера в США Окичобі, розташованого у Флоріді, опустився до рекорд низької відмітки - 2,87 метра, що приблизно на 1,2 метра менше середнього рівня для цієї пори року.

У 16 округах штату влади ввели строгі обов"язкові обмеження на використання води. У десяти округах місцевим жителям дозволено поливати свої посадки чітко двічі в тиждень, а в трьох округах, у тому числі і відомому курортному місці Палм Біч, дозволено здійснювати полив тільки з чотирьох до восьми ранку по суботах для жителів будинків з непарними номерами і в той же час по неділях - для жителів будинків з парними номерами, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Флоріді введені обмеження на споживання води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі