вівторок, 01 липня 2008 09:40

У Філіпа Кіркорова виявили рак

У Філіпа Кіркорова виявили рак
Медики Моковського онкологічного центру, де проходив обстеження відомий співак Філіп Кіркоров, дійшли висновку, що артист страждає на онкологічне захворювання.

Точний діагноз стане відомий через декілька днів.

У онкологічний центр на Каширському шосе Філіп Кіркоров приїхав близько восьмої години ранку. 41-річний артист скаржився на погане самопочуття, різкі болі, швидку стомлюваність. Філіпа Бедросовича обстежували кращі лікарі клініки. Він пройшов діагностику на найсучасніших апаратах.

Медики довго не наважувалися розповісти іменитому пацієнтові про свої підозри, але сьогодні стало остаточно зрозуміло, що вони небезпідставні. Ультразвукова діагностика показала, що у співака утворилася пухлина, стверджує "LIFE.Ru".

У клініці Кіркоров провів близько п"яти годин. Лікарі чекали результат аналізу крові. У відомого естрадного артиста лікарі-онкологи підозрюють рак лімфатичних залоз.

Рак лімфатичних вузлів, або лімфома, вважається найнебезпечнішим онкологічним захворюванням. З лімфою ракові клітини можуть поширитися по всьому організму і уразити будь-який життєво важливий орган. З методикою лікування лікарі, як правило, визначаються тільки після того, як визначать стадію захворювання. Науці відомо декілька способів лікування лімфом - променева терапія, хіміотерапія або ж хірургічне втручання, якщо уражений якийсь орган.

Зараз ви читаєте новину «У Філіпа Кіркорова виявили рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі