вівторок, 24 червня 2008 16:24

У Феодосії порушена кримінальна справа за фактом ухилення від сплати ПДВ на 2 млн грн.

За матеріалами співробітників податкової міліції Феодосії порушена кримінальна справа за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо крупних розмірах посадовими особами одного з крупних підприємств Феодосії.

Як повідомила прес-група Управління податкової міліції ДПА в АР Крим, керівництво підприємства в період 2006-2008 рр., порушуючи ряд пунктів Закону України "Про податок на додану вартість", відхилилися від сплати ПДВ в сумі біля 2-х млн грн, що привело до не фактичного надходження до Державного бюджету грошових коштів в особливо крупних розмірах.

На даний час проводяться заходи, направлені на погашення збитку, заподіяного державі. Кримінальна справа порушена за ч.3 ст.212 УК України (передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи на термін від 5 до 10 років і з конфіскацією майна), повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Феодосії порушена кримінальна справа за фактом ухилення від сплати ПДВ на 2 млн грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі