середа, 02 липня 2008 14:14

У Єрусалимі палестинець на бульдозері врізався в автобус (ФОТО)

Чоловік на бульдозері врізався в автобус і автомобілі в центрі Єрусалиму і був застрелений. Про це повідомляє AFP. Автобус з пасажирами і один автомобіль перекинулися. Постраждали ще три машини. CNN повідомляє про двох загиблих окрім водія бульдозера.

За відомостями Haaretz, під час зіткнення загинула, щонайменше, одна жінка. Близько 30 чоловік було поранено, в основному не серйозно. На місці події почалася паніка.

TheJerusalemPost повідомляє про чотирьох загиблих і 36 поранених в результаті інциденту. За інформацією видання, терорист був застрелений поліцейським. За словами очевидців, це відбулося після нетривалої боротьби водія бульдозера з двома поліцейськими, один з яких отримав легке вогнепальне поранення. Бульдозер, імовірно, був задіяний в роботах по будівництву легкого наземного метро в Єрусалимі.

Як повідомляє Haaretz з посиланням на ізраїльське телебачення, подія була схожа на теракт. За словами очевидця, водій бульдозера свідомо направив машину в автобус. На дах бульдозера заліз чоловік і застрелив водія, який, як повідомляє Reuters, імовірно був арабом. За відомостями Haaretz, це був палестинець, що жив в Східному Єрусалимі і мав ізраїльське посвідчення, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Єрусалимі палестинець на бульдозері врізався в автобус (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі