четвер, 12 квітня 2007 11:59

У Єревані підірвали два офіси партії "Процвітаюча Вірменія"

У ніч на 12 квітня в Єревані підірвали два офіси політичної партії "Процвітаюча Вірменія" (ПА). Обидва приміщення розташовані на перших поверхах житлових будівель. За попередніми даними, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Інші подробиці поки що не повідомляються. За словами прес-секретаря партії Багдасара Мгеряна, на сьогоднішньому засіданні ПА підготують заяву у зв"язку з вибухами в її офісах.

Тим часом інцидент вже засудив президент республіки Роберт Кочарян, розцінивши його, як спробу дестабілізувати ситуацію в країні перед виборами. Глава держави, як повідомив його прес-секретар Віктор Согомонян, доручив правоохоронним органам застосувати всі заходи для того, щоб розкрити злочин в найкоротші терміни.

12 травня у Вірменії пройдуть парламентські вибори. "Процвітаюча Вірменія", яку очолює підприємець Гагік Царукян, є, на думку експертів, одним з основних претендентів на перемогу, передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Єревані підірвали два офіси партії "Процвітаюча Вірменія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі