середа, 03 червня 2009 14:55

У Єлизавети ІІ викрали стадо рідкісних корів

У Єлизавети ІІ викрали стадо рідкісних корів
З помістя королеви Єлизавети II злодії викрали 19 безрогих корів британської породи Red Poll. Як повідомляє газета The Daily Telegraph, крадіжку худоби здійснили в Сандріхемі (одна із заміських резиденцій англійських королів, розташована в графстві Норфолк).

За словами фермера, який займається розведенням королівської худоби, зловмисники могли вночі загнати корів у вантажівки і вивезти. Загальна вартість викрадених корів - 15 тисяч фунтів стерлінгів (близько 25 тисяч доларів США).

Фермер зазначив, що навряд чи безрогих корів продадуть, оскільки всі паспорти на худобу залишилися у нього. Він припустив, що викрадених корів, швидше за все заб"ють, а м"ясо продадуть.

The Daily Telegraph зазначає, що м"ясо породи Red Poll славиться ніжним смаком, а яловичина, яка продається під брендом "З Сандріхема", користується великим попитом, незважаючи на високу ціну.

Передбачається, що двох биків, п"ятьох молодих бичків, вісім телиць і чотирьох корів викрали 20 травня 2009 року. Як пояснив фермер виданню, спочатку він думав, що корів не викрали, а вони пропали: ворота його загону були відкриті. Однак пошуки виявилися безрезультатними. І лише через кілька днів фермер звернувся з заявою в місцеву поліцію. У поліції пообіцяли допомогти з розшуком корів, зазначивши, що злочин "дуже незвичайний".

Нагадаємо, в березні минулого року групу іммігрантів з Європи, яка розбила наметовий табір на сході Лондона, біля річки Лі, підозрювали в поїданні лебедів, які належать королеві Британії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Єлизавети ІІ викрали стадо рідкісних корів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі