четвер, 28 лютого 2008 12:29

У Єгипті з"явилася дитина з унікальними здібностями

"Потенційним Ейнштейном" називають 9-річного жителя Каїра Махмуда Уаїля, що демонструє унікальні інтелектуальні здібності. Ще будучи трирічним малюком Махмуд, не вміючи читати, з одного разу запам"ятав на слух таблицю множення.

Зараз він легко може проводити в голові обчислення з багатозначними цифрами. Усього лише за три місяці вундеркінд прекрасно вивчив англійську мову і вже практично засвоїв французьку та німецьку.

Тестування показало, що "диво-дитина" має коефіцієнт інтелекту в 151 пункт – цифра, що перевищує поріг геніальності. З подібним IQ Махмуд може вже зараз вступити в так зване "Товариство потрійної дев"ятки" – міжнародну організацію, що приймає в члени тільки тих, чиї розумові здібності вищі, ніж у 99,9% людей, що живуть на Землі. Цей рівень відповідає відмітці IQ 142. За станом на минулий рік, в ТПД входить трохи більше 800 членів з майже 30 країн світу.

Один із приватних канадських університетів запропонував батькам Махмуда грант на безкоштовне навчання за умови переїзду на постійне місцепроживання до Канади і отримання громадянства цієї країни. Проте і сам хлопчик, і його батько з матір"ю відмовилися від принадної пропозиції.

На цьому тижні Махмуда чекає аудієнція у міністра вищої освіти. За підсумками співбесіди буде ухвалено рішення про його зарахування в Каїрський університет, повідомляє Вести.Ру.

Зараз ви читаєте новину «У Єгипті з"явилася дитина з унікальними здібностями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі