четвер, 28 жовтня 2010 10:40

У джип мера Тернополя влетіла автівка: він заявив про замах

У джип мера Тернополя влетіла автівка: він заявив про замах
Міський голова Тернополя Роман Заставний заявляє про замах на нього.

Як повідомили у прес-службі міської ради, вчора близько 22.00 у джип мера на великій швидкості врізалась іномарка з немісцевими номерами. Самого Заставного у цей час в автомобілі не було – після прямого ефіру на телебаченні він повертався додому пізніше іншим автомобілем.

Правоохоронці, які прибули на місце пригоди, провели усі необхідні процесуальні дії, після чого автомобіль міського голови відігнав водій, а другий автомобіль забрав евакуатор.

"Я схильний розцінювати це як замах під час виборчої кампанії та провокації щодо мене як лідера цих перегонів на посаду міського голови", – прокоментував подію Заставний.

"В останній тиждень перед виборами відбуваються якісь дивні обставини, пов'язані лише з однією політичною силою: саме їхні активісти щось виявили у закинутому приміщенні, хоча це є приватна територія, вхід на яку зачинений, саме їхній представник один з перших (і єдиний представник серед інших політичних сил) приїхав на місце ДТП, саме їхній лідер приїжджає сьогодні в Тернопіль", - зауважив Заставний.

"У молодиків, що були в іномарці, вилучили мобільні телефони. Це сталося після того, як вони, будучи не до кінця в адекватному стані (на вигляд, їхній стан можна оцінити як такий, що є під наркотичним впливом), вигукували прізвища кандидатів на посаду міського голови, вихваляючись останніми зробленими дзвінками", - повідомляє сайт Тернопільської міської ради.

У своїх звинуваченнях мер Тернополя натякає, що до інциденту можуть бути причетними представники ВО "Свобода".

Заставний дав необхідні свідчення. Слідство триває.

Як повідомлялося, донецький міський голова Олександр Лук'янченко звинуватив у передвиборній провокації зловмисників, які розсипали в центрі міста отруту для бродячих тварин.

26 жовтня у Херсоні невідомі обстріляли офіс кандидата в мери від СЛС Владлена Гіріна.

Також 26 жовтня невідомі напали на кандидата в мери Харкова від партії "Нова сила" Іллю Тимохіна.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У джип мера Тернополя влетіла автівка: він заявив про замах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі