середа, 17 жовтня 2007 13:27

У двох дніпропетровських будинках стався витік газу

 Повідомлення про наявність в житлових будинках Дніпропетровська запаху побутового газу надійшли напередодні, 16 жовтня, у головне управління МНС у Дніпропетровській області.

Як повідомляє прес-служба МНС області у середу, на місце події були направлені 44 особи і 11 одиниць техніки міського управління МНС.

Витік газу підтвердився у будинку по вулиці Червоного Каменя, 4, у квартирі 83 через недостатнє з"єднання при встановленні лічильника газу. Крім того, витік виявили у житловому масиві Тополі-1 у 3-х під"їздах 18-го будинку. Причиною стало погане з"єднання муфт газових труб.

Витік був ліквідований, потерпілих немає.

Вибух в будинку 127 по вул. Мандриківській Дніпропетровська стався вранці у суботу, 13 жовтня. Повністю зруйнований 3-й під"їзд цього будинку. За останніми даними, кількість жертв трагедії - 17 осіб, з них 5 дітей. Ще 16 осіб знаходяться у лікарнях (2 - діти). За даними МНС, невідома доля 6 осіб, що знаходилися в будинку під час вибуху, повідомляє ."Интерфакс-Украина"

Зараз ви читаєте новину «У двох дніпропетровських будинках стався витік газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі