четвер, 21 червня 2007 14:28

У Донецьку за борги комунальники арештовують квартири і авто

 У Донецьку через борги за тепло арештували 8 квартир. Тепер жителі не мають права продати ці квартири або здати іншим особам. Крім того, у представників Донецька заарештували 9 автомобілів і кілька одиниць побутової техніки.

За словами заступника директора "Донецьктепломережі" Олександра Сенченка, борги  різних родин складають від 500 до 3 тисяч гривень. Він наполягає, що ці сім"ї мають високий прибуток.

Керівництво тепломережі говорить, що іноді їм доводиться арештовувати і прибуток боржників. Щомісячно з їх офіційної зарплати за рішенням суду стягуватимуть певну суму на рахунок тепломережі.

У тепломережі говорять, що власники арештованого майна відразу починають платити борги. До громадян з невисоким прибутком тепловики ставляться лояльніше.

Підприємство вже направило до судів майже 2 тисячі позовів, а на 21 червня запланували відключення від гарячого водопостачання багатоквартирного 16-поверхового будинку.

За даними міськтепломережі, загальна сума боргу жителів цього будинку складає кілька десятків тисяч гривень, а загальний борг заводу за тепло у Донецьку складає майже мільйон гривень, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку за борги комунальники арештовують квартири і авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі