пʼятниця, 14 листопада 2008 19:06

У Донецьку міліція затримала підпільного виробника зброї

У Донецьку арештований 30-річний токар, який підпільно виготовляв зброю.

Як повідомили УНІАН у прес-службі міського управління внутрішніх справ, підпільну майстерню з виготовлення зброї виявили співробітники кримінального розшуку Кіровського райвідділу міліції в приватному секторі селища Лідіївка. 30-річний професійний токар, який не має постійної роботи, обладнав майстерню в приміщенні літньої кухні власного будинку.

Під час санкціонованого обшуку в приміщенні було виявлено два обрізи, саморобна рушниця, стартовий пістолет типу "револьвер", кілька пачок різних патронів, а також один меч, двоє нунчаків, кілька ножів і заготівок для них. Крім цього, у "зброяра" вилучені ємності з порохом і дробом.

За словами господаря майстерні, зброю він виготовляв і переробляв "для власної безпеки" і "з колекційною метою".

В даний час правоохоронці перевіряють, чи не застосовувалися вироби підпільного зброяра при здійсненні злочинів. Відносно власника арсеналу порушено кримінальну справу за ст. 263 Кримінального кодексу України - "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими запасами або вибуховими речовинами". Арештованому загрожує до п`яти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку міліція затримала підпільного виробника зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі