четвер, 22 січня 2009 13:51

У Донецьку міліціонери живцем спалили людину за квартиру

На Донеччині судять міліціонерів, які живцем спалили чоловіка, щоб той не розповів про їхню квартирну аферу.

На Донеччині почався суд над міліціонерами, яких звинувачують у тому, що вони живцем спалили чоловіка, аби він не розповів про їхні махінації.

Прокуратура Донецької області передала до суду кримінальну справу відносно злочинної групи, звинуваченої в незаконному заволодінні квартирою і здійсненні вбивства з особливою жорстокістю.

Слідство встановило, що в кінці 2007 року два працівники МВС та водій однієї із служб таксі Донецька вирішили обманним шляхом заволодіти квартирою, що належала громадянці Л., щоб потім її перепродати.

Підсудні знали, що жінка зловживає спиртними напоями, крім того, їм було відомо, що вона проживає в квартирі з громадянином О.

Аби отримати згоду хазяйки на переоформлення квартири, обвинувачені запевнили її в тому, що придбають їй інше житло і компенсують різницю у вартості. Потім злочинці переоформили житло, але квартиру для Л. вони не купили.

Жінка, усвідомивши, що її обдурили, звернулася по допомогу до громадянина А., з яким у неї була усна домовленість про довічне утримання в рахунок подальшої передачі йому своєю квартири. Навесні 2008 року А. поселив потерпілу і її співмешканця в будинку свого знайомого, де жінка померла від ішемічної хвороби серця.

Учасники злочинної групи знали, що співмешканець Л. міг розкрити їхні протиправні дії, оскільки довгий час проживав з нею. Тому міліціонери вирішили вбити чоловіка. У березні 2008 року зловмисники вивезли його в лісопосадку, де побили і, обливши бензином, підпалили. У результаті отриманих травм чоловік помер.

За результатами проведеного розслідування учасникам злочинної групи пред"явлено звинувачення в умисному вбивстві, незаконне позбавлення волі або викраданні людини, шахрайстві, перевищенні службових повноважень, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку міліціонери живцем спалили людину за квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі