субота, 04 вересня 2010 16:01

У Донецькому драмтеатрі міняли валюту і брали хабарі (ФОТО)
5

Вчора в Донецькому національному академічному музично-драматичному театрі відбулася прем"єра нового мюзиклу "Шоу продовжується". Перед початком спектаклю, одягнені в пляжні костюми, артисти зображали у фойє що відбувається на курортній набережній. Торгували валютою (у вигляді своєрідних грошових знаків зони відпочинку під назвою "один хіт"), зазивали зробити фото в театральному костюмі, замовити пісню у барда, намалювати шарж і заспівати караоке. Актор в костюмі радянського міліціонера брав хабарі у пляжних бізнесменів.

"Оскільки репетиції проходили влітку, тема відпочинку вплелася в сюжетну лінію. Ми пропонуємо глядачам розслабитися і внести до свого одягу курортний штрих", - пояснив худрук театру Марк Бровун.

У спектаклі, більш схожому на естрадний концерт, розбавлений конферансом, артисти вокалісти виконали в живу кращі хіти минулого століття. Зокрема ті, що звучали в репертуарі Queen, Sсorpions, Robertino Loretti, Marilyn Monro, Tina Turner, Abba, Dalida, Madonna та інших зірок.

"Я не ображуся, якщо постановку назвуть прекрасним концертом, - сказав в антракті режисер Віталій Юсупов. - Наші артисти співають в живу, виходить не гірше, ніж в оригіналі. Солістка Любов Доброноженко минулого року співала в Барселоні на особисте запрошення дочки Монтсеррат Кабальє. А театр - це насамперед розвага, це не я - це Станіславський сказав. Нормально, що глядач до нас йде не за драматичним мистецтвом, а порадіти".

"У нас була можливість вибирати і я вибрала хіт Gloria Gaynor "Я житиму", - поділилася з Gazeta.ua одна з солісток Влада Якубовська. - В цій пісні розказана історія, що перекликається з моєю особистою долею: у житті жінки було руйнівне кохання, але розтоптана коханим, вона вижила. Тому кожне слово я вимовляла з почуттям. А щоб добитися ідеальної вимови, заради однієї цієї пісні, щодня протягом місяця займалася англійським. Уроки у викладача брали практично всі наші вокалісти. А оскільки в мюзиклі ми ще й багато танцюємо, я схудла за два останні дні на 3,5 кг (навіть з урахуванням післяпрем"єрного фуршету)".

Фото: Тетяна Заровна/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Донецькому драмтеатрі міняли валюту і брали хабарі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі