середа, 15 жовтня 2008 19:34

У Дніпропетровську замість газу з кухонних плит потекла вода

У Дніпропетровську знову газовий скандал, цього разу – з водним присмаком. У одному з будинків замість газу з кухонних плит потекла вода. Один з мешканців міняв вдома обладнання і робітники з приватної фірми переплутали труби. Тепер горе-майстрів розшукує міліція.

Вода замість газу днями потекла з кухонних плит в одній із дніпропетровських десятиповерхівок. Сергію, який після роботи прийшов додому, приготувати вечерю не вдалося. Натомість він ледь не затопив сусідів, намагаючись запалити конфорку.

Газовики приїхали швидко і з"ясували - це наслідок самовільного встановлення газових приладів. Горе-майстри переплутали водопровідну і газову труби. Поки порушників правил безпеки не знайдуть, газ у будинок подавати не будуть. До того ж, у половини із 120 квартир будинку комунальники виявили порушення. Найчастіше — несертифіковані шланги, які не витримують тиску газу і розриваються, та власноруч встановлені колонки і котли.

У "Дніпрогазі" скаржаться: городяни не звертають уваги на сумну статистику вибухів та нещасних випадків, і все частіше звертаються до приватних фірм, які пропонують встановити газові прилади дешевше та швидше. А в результаті - живуть на пороховій діжці, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську замість газу з кухонних плит потекла вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі