вівторок, 28 липня 2009 14:38

У Дніпропетровську вилучили рекордну для України партію трамадолу

У Дніпропетровську вилучили рекордну для України партію трамадолу

27 липня в Дніпропетровську працівники міліції разом з СБУ вилучили з незаконного обігу понад 140 тис. ампул наркотичного лікарського засобу "Трамадол". Про це повідомили в прес-службі МВС України.

Наркотики незаконно зберігалися в центральній частині Дніпропетровська, в складському приміщенні, яке належить одному з товариств з обмеженою відповідальністю. Під час санкціонованого обшуку слідчі ГУ МВС в області вилучили згадані ампули "Трамадол гідрохлориду N 5" виробництва місцевого ВАТ.

За висновками фахівців, вилучена партія є найбільшою за часів незалежності України та за цінами "чорного" ринку вартість її складає майже три мільйони гривень.

На даний момент вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилка наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" Кримінального кодексу України і з"ясовуються особи, причетні до незаконного обігу наркотичних речовин.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську вилучили рекордну для України партію трамадолу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі