пʼятниця, 10 грудня 2010 08:41

У Дніпропетровську трамвай відрізав людині ногу

У Дніпропетровську трамвай відрізав людині ногу

У результаті ДТП на трамвайному маршруті № 1 на зупинці "Медакадемія" 50 річній жінці трамваєм відрізало ногу, повідомив виконуючий обов'язки директора Департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради Валентин Мовчан.

"Потерпіла - мешканка Дніпропетровська, приблизний вік якої - п'ятдесят років - була травмована колесами заднього вагону трамвая. Жінка отримала травму стопи. Зараз потерпіла знаходиться в лікарні ім. Мечникова. Причини ДТП на даний час не встановлено. Ведеться слідство" - повідомив Мовчан.

Зі слів кондуктора, "жінка їхала у другому вагоні. Вийшла вона на зупинці "Медакадемія", начебто нормально, двері зачинилися, трамвай поїхав далі. Ні криків, нічого ніхто не чув".

Водій, стаж роботи якої - близько тридцяти років, даючи свідчення співробітникам ДАІ, сказала, що про скоєну ДТП вона дізналася вже на наступній зупинці.

Водія після ДТП зняли з маршруту в шоковому стані. Трамвай (за попередніми даними) справний.

За 11 місяців поточного року в ДТП, що мали місце на міськелектротранспорті, сталося 69 випадків - 1 смертельний випадок, 14 людей отримали травми, жодного разу не була встановлена вина водіїв трамваїв і тролейбусів.

Нагадаємо, 6 листопада в районі вулиці Фонтанська дорога в Одесі трамвай наїхав на 78-річну жінку. Відрізав їй третину нижньої частини гомілки. В стані больового шоку "швидка" доставила пенсіонерку до реанімаційного відділення міської лікарні.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську трамвай відрізав людині ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі