середа, 09 квітня 2008 14:40

У Дніпропетровську під час бійки поранено співробітника "Беркута"

Вчора увечері в Дніпропетровську під час бійки поблизу одного з ресторанів по вул. Набережна Леніна хуліган поранив з газового пістолету "RG-88" співробітника спецпідрозділу міліції "Беркут".

Про це повідомили у Центрі громадських зв"язків УМВС у Дніпропетровській області.

За даними ЦГЗ, працівники спецпідрозділу "Беркут" не несли службу і були в цивільному одязі. Водночас вони "вжили заходів з припинення хуліганських дій" двох молодих чоловіків щодо пересічних громадян.

"У зв"язку з цим між правоохоронцями та зловмисниками виникла сварка, під час якої один із чоловіків з власного газового пістолету завдав співробітнику міліції непроникаюче травматичне поранення передньої черевної стінки", - повідомляє ЦГЗ.

Зловмисники затримані, пістолет вилучено. Слідчим відділом Жовтневого райвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справа за ст. 122 ч. 1 Кримінального кодексу України (навмисне тілесне ушкодження), повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську під час бійки поранено співробітника "Беркута"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі