четвер, 31 січня 2008 09:23

У Дніпропетровській області затримано психічно хворого серійного вбивцю

У Никопільскому районі Дніпропетровської області затриманий психічно-хворий, який підозрюється в убивстві п"ятьох людей, зокрема семирічної дівчинки і 13-річного хлопчика.

Про це повідомила міліція Дніпропетровської області. На сьогодні доведено вину чоловіка в трьох вбивствах. Обвинувачений – 27-річний житель Никопільского району.

У грудні 2007 року в міліцію звернулася мешканка сіла Придніпровське із заявою про зникнення своєї психічно хворої сестри. Пошуки 55-річної жінки тривали майже місяць. Тіло вбитої жінки знайшли в лісосмузі. Правоохоронні органи вирахували вбивцю за показами свідків.

Під час слідчого експерименту з"ясувалося, що вбита жінка – перша жертва зловмисника. У тій самій лісосмузі міліціонери виявили останки 13-річного хлопчика, який пропав без вісті у 2006 році. Тіло вбитої маніяком семирічної дівчинки дотепер не знайдене.

Після затримання чоловік визнав себе винним і розповів про цілий ряд злочинів.

Інформація про те, що міліція затримала серійний вбивцю викликала величезне обурення жителів Никопільского району, які збиралися вчинити самосуд.

Підозрюваного, який має статус неосудної людини через свою хворобу, посилено охороняють. Ймовірно, замість в"язниці серійний вбивця решту життя проведе в спеціальному медичному закладі, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровській області затримано психічно хворого серійного вбивцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі