середа, 05 травня 2021 07:16

У Дніпрі вивісили прапор зі Сталіним

У Дніпрі вивісили прапор зі Сталіним
У Дніпрі на території приватної автостоянки кілька днів висів червоний прапор із зображенням Сталіна. Фото: facebook.com/igor.kulikowskiy

У Дніпрі на території приватної автостоянки з'явився червоний прапор із зображенням Сталіна. Він провисів там кілька днів. Хто його туди причепив – не з'ясували.

Відомо, що така символіка, яка вочевидь з'явилась до Дня перемоги, була розміщена на вул. Калиновій. Розголосу події надав місцевий мешканець та співробітник Дніпропетровського національного історичного музею Ігор Куліковський, який розмістив фото стягу у Facebook.

"У Дніпрі на будівлі охорони автостоянки причепили фла... зна... пра… Короче, хрінь якусь повісили", - іронічно підписав фото Куліковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський арбітр демонтував російський прапор на очах у вболівальників

За адресою навідалися поліцейські, пише видання "Відкритий". Вони поспілкувалися з охоронцем автостоянки, проте чоловік запевняв, що не причетний до прапору, тож поліція і далі розшукує ініціатора.

Користувачі повідомляють, що прапор уже зняли.

Під час пленарного засідання 6-ї сесії міської ради Слов'янська активіст Василь Хоменко, який очолює громадську організацію "Слов'янська Січ", влаштував флешмоб, присвячений 7-й річниці захоплення Слов'янська російськими диверсантами 2014 року. Для цього приніс прапор України і російський триколор. За кілька хвилин у залі з'явилися поліцейські, які винесли прапор РФ, а на активіста начебто склали протокол.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі вивісили прапор зі Сталіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі