четвер, 24 грудня 2009 12:29

У Десні знайшли Мерседес із тілами трьох людей

23 грудня на Чернігівщині з річки Десна поблизу села Вишеньки Коропського району, з глибини близько 6 метрів рятувальниками МНС за допомогою спеціальної інженерної техніки був піднятий легковий автомобіль "Мерседес-Бенц G-200" із тілами трьох загиблих людей.

14 грудня Мерседес з'їхав із ґрунтової дороги в річку та затонув.

Загинули троє людей, після чого водій, який вижив, наклав на себе руки.

Під час розслідування співробітники міліції встановили, що того дня він відпочивав зі своїм товаришем і двома дівчатами на дачі. Потім компанія виїхала до Десни покататися. Дорога йшла понад річкою і в одному місці берег був підмитий. Водій не впорався з керуванням й автомобіль упав у річку. З нього вибрався тільки водій, а троє пасажирів залишилися у салоні.

Пробігши близько 5 кілометрів, водій дістався дачі, де і скоїв самогубство.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, водолазні роботи проводилися у складних умовах: ця ділянка водойми вкрита кригою товщиною до 40 сантиметрів, швидкість течії - 0,5-1,0 м/с.

Правоохоронними органами проводиться розслідування.

Раніше повідомлялося, що водолази МНС не можуть знайти автомобіль, який або лежить на дні Десни, або його віднесло течією, а оперативники Коропського райвідділу міліції збирають інформацію про подію та опитують місцевих жителів.

За матеріалами прес-служба МНС України, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Десні знайшли Мерседес із тілами трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі