пʼятниця, 31 серпня 2018 13:16

У Дарини Соловйової розтягнулося серце - терміново потрібна операція

Автор: Катерина Романчук
  У 1,5-річної дівчинки розтягнулося серце - терміново потрібна операція
У 1,5-річної дівчинки розтягнулося серце - терміново потрібна операція

1,5-річній Дарині Соловйовій із Одеси потрібно робити операцію на серці, на оплату якої батьки не мають коштів. Допомогти дитині погодилися лікарі столичного Інституту серця. Дівчинці необхідно ендоваскулярне закриття вродженої вади спіральним комплектом, який коштує 64 949 грн.

Про вроджену ваду серця - відкриту артеріальну протоку та розтягнення лівого шлуночка - батьки дізналися випадково. Новина стала шоком, адже мати Дарини, Анастасія Сергіївна, знаходиться в декретній відпустці та чекає на другу дитину. Родину забезпечує тільки батько, Микола Володимирович.

"Наш тато крутиться, як може, щоб прогодувати і підтримати сім'ю. Від держави отримуємо 836 грн на місяць. Такі фінансові можливості не дозволяють щось відкласти на серцевий імплант для доньки. Даринка дуже весела, життєрадісна та спритна дівчинка, буквально, як дзиґа, не може всидіти на місці, вся в русі. Від того, що не можемо допомогти нашій Даринці, аж серце країться. Просимо допомоги у всіх небайдужих людей, які хочуть допомогти врятувати сердечко донечки", - пише Анастасія Соловйова.

За додатковою інформацією звертайтеся за контактами, які розміщені на сайті Фонду

Реквізити для допомоги:

Благодійний фонд "Серце на долоні"

Юридична адреса: 02140, г. Киев, ул. Мишуги, 8/48

ЄДРПОУ 37432793, МФО банку: 320649

р / р 26001060714855 в ВАТ КБ "ПРИВАТБАНК" м Київ

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Соловйової Дар'ї.

Також дитині можна допомогти, зробивши благодійну пожертву за допомогою картки Приватбанку на сайті, скориставшись кнопкою "Допомогти".

Зараз ви читаєте новину «У Дарини Соловйової розтягнулося серце - терміново потрібна операція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі