четвер, 25 вересня 2008 13:31

У Чорному морі зник експерт Міждержавного авіаційного комітету

У районі Туапсе в морі зник співробітник Міждержавного авіаційного комітету, передає 25 вересня агентство "Интерфакс". Про зникнення експерта МАК Валерія Черняєва 19 вересня повідомили рятувальникам знайомі, з якими він відпочивав на пляжі.

"Я думаю, що нам не вистачило буквально 10-15 хвилин, щоб застати людину на воді. Якби його знайомі раніше повідомили, ми б могли встигнути. Але їх звинувачувати не можна, оскільки вони самі не відразу розібралися, в чому справа", - заявив журналістам неназваний представник служби порятунку.

Компанія відпочиваючих довгий час не хвилювалася через зникнення Черняєва, оскільки той завжди плавав по годині-півтори і знаходився в хорошій формі. "Неможливо сказати, що сталося - може, серце прихопило, або хвиля біля берега затягнула дуже глибоко", - міркує рятувальник. Втім, Черняєв досі вважається без вісти зниклим. Його розшукують 10 рятувальників і катер.

У МАК підтвердили, що біля узбережжя Туапсе пропав без вісти саме їхній співробітник, заступник глави комісії МАК з розслідування авіаційних подій. На момент зникнення Черняєв знаходився у відпустці. За інформацією газети "Комерсант", в день зникнення Черняєв відсвяткував 59-й день народження. Проте, як стверджують друзі експерта, він не пив спиртного, оскільки вживав несумісні з алкоголем ліки.

Зараз ви читаєте новину «У Чорному морі зник експерт Міждержавного авіаційного комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі