понеділок, 06 липня 2020 17:13

У Чорному морі відбулися масштабні навчання водолазів
19

Навчання водолазів у Чорному морі
Фото: Facebook/Національна гвардія України
Навчання водолазів у Чорному морі
Навчання водолазів у Чорному морі
Навчання водолазів у Чорному морі
Навчання водолазів у Чорному морі

У Чорному морі відбулися масштабні навчання водолазів за участю морських суден та військової авіації.

Як повідомляє пресслужба Національної гвардії України, протягом 2 тижнів учасники навчань відпрацьовували різні вправи за програмою водолазної підготовки.

Зокрема, бойові плавці тренувалися орієнтуватися за сигналами, буксирувати групу водолазів, вести вогонь під водою зі спеціальної підводної зброї та знешкоджувати ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український флот першим в світі отримає катери Mark VI

Також водолази практикувалися у "захопленні" морського судна за допомогою спеціального обладнання, десантуванні плавців із плавзасобів та повітряного судна, піднятті на штурмовому ходу.

У навчаннях взяли участь плавці Військово-морських сил, Сил спеціальних операцій Збройних сил, Державної прикордонної служби України, Управління державної охорони України, Національної гвардії України, а також водолази спецпідрозділу "КОРД" та водної поліції.

Перший заступник глави комітету Держдуми Росії з оборони Андрій Красов заявив, що на Україну чекає провал, якщо вона зважиться на військову конфронтацію з РФ.

Зараз ви читаєте новину «У Чорному морі відбулися масштабні навчання водолазів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі