вівторок, 13 травня 2008 13:29

У Чорному морі шукають одеситів, які 9-го травня вийшли рибалити на човні

Весь цей час родичі намагаються організувати пошуки самотужки і замовляють повітряні судна своїм коштом. Напередодні в селищі Затока, звідки вирушили мореплавці, рятувальники створили штаб і звідти координують дії трьох плавзасобів, що прочісують морську територію.

У День Перемоги троє чоловіків і жінка вийшли в море порибалити. Робили це на так званій Дністровській банці традиційно, щовихідного. Планували вибратися о четвертій ранку, однак через негоду вирушили о дев"ятій.

Коли одесити не повернулися до причалу своєї дачної ділянки, рідні стривожилися і почали телефонувати в міліцію, прикордонникам та рятувальникам. Однак там не відповідали. Не вдалося підняти в повітря ні гелікоптера, ні літака навіть наступного дня. З"ясувалося - у вітчизняних рятувальників немає палива.

Лише 11 травня в селищі Затока запрацював оперативний штаб. Та жодної інформації про зниклих людей не було. Тільки деякі рибалки, які перебували поряд з Дністровською банкою, бачили 9 травня жовтий човен з чотирма мореплавцями.

Однак у загибель своїх близьких родичі не вірять, кажуть: їх шукають не в тому місці. Два дні поспіль вітер віяв з берега, тому човен могло віднести далеко у відкрите море. Не чекаючи на допомогу, рідні самі напитують літак, з якого можна було б оглянути більшу територію, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Чорному морі шукають одеситів, які 9-го травня вийшли рибалити на човні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі