понеділок, 25 серпня 2008 18:47

У Чорному морі біля Одеси потонула яхта "Барс"

У Чорному морі, за 20 км від Одеси, врятовані 9 людей із потонулої яхти "Барс". Про це повідомив начальник прес-служби МНС України.

За його словами, сьогодні о 10.55 до МНС надійшла інформація про те, що в Чорному морі команда теплоходу "Урсул" (прапор Сінгапур) спостерігає за 20 кілометрів на південний схід від Одеси 9-х людей у рятувальних жилетах. На борт були підняті двоє постраждалих, які повідомили, що вони з яхти "Барс", яка орієнтовно о 10.25 зазнала лиха.

За словами начальника прес-служби МНС, об 11.10 на місце вийшли морський буксир "Ударник" із Одеського морського торгового порту та швидкісний катер "Принцеса Анна" Одеського яхт-клубу. О 12.15 "Принцеса Анна" підняла на борт 4 чоловік. О 12.50 команда турецького теплоходу "Ахмед Кей" врятувала останніх трьох постраждалих.

Координація пошуково-рятувальних дій здійснювалася опергрупою Державної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби на водних об"єктах МНС України, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Чорному морі біля Одеси потонула яхта "Барс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі