середа, 16 січня 2008 17:58

У Чернівцях чотири канібали розчленували і з"їли людину

Вирок чотирьом злочинцям, які вбили, розчленували і з"їли людину виніс Апеляційний суд Чернівецької області. Одного із злочинців засудили до довічного ув"язнення. Людожери мають також виплатити родичам жертви 60 тисяч гривень за моральні страждання.

11 травня 2007 року на одній із чернівецьких дач 38-річний Олександр, 22-річний Дмитро, які не мали постійного місця проживання, а також 20-річна чернівчанка Лілія та 18-річна Світлана, розпиваючи алкогольні напої та вживаючи шашлики із собаки, вбили 40-річного господаря дачі - повідомили у прес-службі територіального управління Державної судової адміністрації у Чернівецькій області.

Вони розчленували його тіло і приготували шашлики із внутрішніх органів.

Троє із названих зловмисників були раніше судимі, причому 38-річний Олександр вже п"ять разів відбував строк, провівши в місцях позбавлення волі вісімнадцять років.

Злочин буковинські оперативники розкрили за тиждень. Дмитра затримали аж в Одесі, де він перебував на нелегальному становищі.

Олександра засуджено до довічного ув"язнення, Дмитра та Лілію - відповідно до 15 та 8 років позбавлення волі, а 18-річна Світлана отримала умовний строк, оскільки вже перебуваючи у слідчому ізоляторі, вона стала матір"ю, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях чотири канібали розчленували і з"їли людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі