понеділок, 14 січня 2008 20:26

У Чернігові горів гуртожиток

У Чернігові працівники МНС загасили пожежу в гуртожитку, який належить Міністерству оборони, врятувавши 106 чоловік, зокрема 12 дітей.

Як повідомили в Головному управлінні МНС в області, пожежа сталася в 4-поверховому гуртожитку, який належить Міністерству оборони і розрахований на 200 чоловік.

Пожежний-рятувальні підрозділи локалізували вогонь на 1-му поверсі, запобігши його розповсюдженню на житлові кімнати і на інші поверхи.

Згідно з повідомленням, було евакуйовано 106 чоловік, зокрема 12 дітей. Тільки одна людина отримала незначні опіки обличчя і рук.

Полум"я знищило облицьовування стін, вхідні двері і меблі у фойє і коридорі на першому поверсі. Найбільш вірогідною причиною пожежі в управлінні МНС вважають необережне поводження з вогнем.

В той же час працівники МНС виявили в гуртожитку порушення пожежної безпеки, серед яких: другий евакуаційний вихід з будівлі був наглухо забитий, пожежні крани на поверхах розкомплектовані, відсутня пожежна сигналізація і сповіщення мешканців на випадок пожежі, невідповідність шляхів евакуації нормам безпеки та інші, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові горів гуртожиток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі