пʼятниця, 05 вересня 2008 11:18

У Чернігівській області горять ліси

У Ніжинському районі Чернігівської області на території райагроліса загорілася суха трава і лісовий настил. Вогнем знищено близько 15 га сухої трави та 8 га лісового настилу.

Як повідомили у прес-службі Міністерства України із питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, через 7 годин пожежу було локалізовано. До гасіння пожежі задіяно 50 людей та 8 одиниць техніки, у тому числі 11 рятувальників та 3 одиниці техніки МНС.

Станом на 07:00, нових осередків пожежі не виявлено, проводиться спостереження пожежонебезпечного району. Жертв, потерпілих і загрози для житлових будинків немає. Причина пожежі і розмір матеріальних збитків встановлюються.

Нагадаємо, наприкінці серпня на території Моровського лісництва державного підприємства "Остерське лісове господарство", розташованого у Чернігівській області, сталася пожежа хвойного лісу на площі близько 4 гектарів. Раніше біля смт Десна згоріло 350 га лісового масиву, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У Чернігівській області горять ліси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі