понеділок, 05 березня 2007 19:37

У Черкасах пограбували журналістку

У Черкасах працівники патрульно-постової служби міліції затримали зловмисника, який увечері 2 березня пограбував журналістку місцевої газети Вікторію Мальовану.

Злочинцем виявився 20-річний студент-другокурсник, житель передмістя. Про це повідомили в Центрі громадських зв"язків УМВС в Черкаській області.

За даними міліції, студент вдався до пограбування, щоб віддати борг. Напередодні він програв певну суму грошей в ігрових автоматах. Хлопець зізнався міліціонерам, що йшов за нею два квартали, чекаючи слушного моменту для нападу. Коли журналістка підійшла до свого будинку, він схопив її за шию, повалив на землю і вихопив з рук сумочку.

Жінка кинулася його наздоганяти, крім того, їй спробували допомогти двоє чоловіків, які, проїжджаючи на автомобілі і стали випадковими свідками нападу, але зловити грабіжника їм не вдалося.

З"ясувалося, що рятуючись від переслідувачів, він сховався в одному з приватних будинків, сказавши господареві, що за ним женуться невідомі, нападу яких він боїться.

У той же вечір за прикметами, названими постраждалою журналісткою, грабіжник був затриманий черговим патрулем патрульно-постової служби міліції. Він йшов, тримаючи в руках викрадену жіночу сумочку, в якій було 120 гривень, фотоапарат, мобільний телефон, а також диктофон, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах пограбували журналістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі