середа, 03 жовтня 2007 21:00

У центрі Санкт-Петербурга ОМОН конфліктував з кавказцями: один боєць поранений

У центрі Санкт-Петербурга відбувся конфлікт між омонівцями і кавказцями - співробітниками салону краси. У хід трохи пішла зброя.

Співробітники ОМОНа близько 18 годин поверталися з бази загону на каналі Грибоєдова, де вони святкували 19-ліття ОМОНа. На Сінній площі перед салоном краси у них відбувся конфлікт. Як розповів директор салону на ім"я Магомед, омонівці (їх, за словами підприємця, було 10-15 чоловік) вирішили справити потребу в підворітті поряд з салоном, і його співробітники зробили їм зауваження.

Магомед стверджує, що один з його співробітників вимушений був застосувати травматичну зброю "Оса", оскільки йому здалося, що він бачив в руках міліціонера ніж. В результаті боєць 5-го окремого батальйону ОМОНа Герман Булгаков був поранений і госпіталізований.

Співробітників салону краси - одного вихідця з Кавказу і одного росіянина - затримали самі співробітники спецпідрозду і доставили в 2-ій відділ міліції, передає Фонтанка.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Санкт-Петербурга ОМОН конфліктував з кавказцями: один боєць поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі