середа, 20 серпня 2008 08:36

У центрі Києва за загадкових обставин загинув будівельник

Вдень у вівторок, 19 серпня, на бульварі Лихачева в Печерському районі Києва було виявлено тіло будівельника, який проводив ремонтні роботи на балконі третього поверху житлового будинку.

Скривавлене тіло робочого було знайдене випадковими перехожими на тротуарі під балконом квартири, в якій він працював. Колеги загиблого, які прибули на місце події, припустили, що він міг випасти з вікна, оскільки працював без страховки. Крім того, за їх словами, загиблий сьогодні вийшов не в свою зміну і приступив до роботи, знаходячись в стані алкогольного сп"яніння.

Проте, співробітники правоохоронних органів виявили, що така версія смерті робочого може виявитися неправдивою: біля входу в квартиру, з вікна якої нібито випав загиблий, на підлозі залишилися плями крові, а на сходовому майданчику був виявлений ніж і футболка покійного.

На даний момент оперативники утримуються від коментарів, місце події оточене, триває слідство.

Нагадаємо, що два роки тому в Донецьку в результаті порушення правил безпеки під час проведення самовільної реконструкції балкона квартири на третьому поверсі житлового будинку постраждали двоє робочих, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва за загадкових обставин загинув будівельник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі