пʼятниця, 09 березня 2007 16:57

У центрі Києва скінхеди побили бразильського футболіста

Увечері 7 березня 14 поголених хлопців, які себе назвали скінхедами, напали на бразильського футболіста Глейтона Барбозу, що грав свого часу в німецькій команді "Шальке-04".

Один з нападників бризнув чорношкірому бразильцеві в обличчя сльозогінним газом. Інші накинулися на футболіста і почала бити ногами. Їх зупинило тільки те, що дівчина, яка була з ним, закричала: "Що ви робите, це ж бразильський футболіст!"

Глейтон встиг сховатися в приміщенні Arena City, а нападники почали лаяти дівчину, за те що вона, слов"янка, ходить по Києву з негром. У цей час хтось із перехожих викликав міліцію, і правопорушники порозбігалися.

Напад стався після презентації диска Маши Фокіной у "Арені". А футболіст і його дівчина Бьята, солістка литовської групи "Фанкі", яку запросила до Києва співачка Анжеліка Рудницька, були гостями згаданої презентації, передає ОБКОМ.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва скінхеди побили бразильського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі