вівторок, 27 травня 2008 14:10

У центрі Києва 55-річний чоловік зґвалтував 13-річну дівчинку

Постраждала розповідає, що її силоміць тримали у квартирі. Лише коли розпусник пішов до ванної кімнати, неповнолітня полонянка змогла викликати міліцію. Визволяти дівчинку приїхали бійці "Беркуту".

До міліції зателефонувала невідома, і повідомила, що її викрали. На цих словах зв"язок обірвався. За словами правоохоронців, дівчина плакала. Оперативники вирішили діяти швидко. Вирахували номер телефону, і за ним встановили адресу. На місце одразу виїхав наряд "Беркуту".

Максим Демешко, співробітник спецпідрозділу "Беркут": "Двері ніхто не відчинив. З квартири було чути крики дівчини про допомогу. Про всі події повідомляли чергового".

На стукіт у двері в квартирі ніхто не реагував. Оперативники навіть викликали рятувальників, щоб потрапити до помешкання через балкон. Тим часом, крізь гучну музику з квартири було чути плач. Беркутівці вирішили ламати двері. Саме у цей момент до них вийшов чолов"яга. Він здивувався візитерам, і вдавав, що не розуміє їх у чому справа.

Максим Демешко, співробітник спецпідрозділу "Беркут": "У квартирі виявили неповнолітню дівчину 13 років, яка пояснила, що чоловік її зґвалтував".

Постраждала дівчина була у шоковому стані. Розповіла, що чоловік силоміць затягнув її до свого помешкання. Коли той пішов до ванни, вона зуміла скористатися його телефоном, щоб викликати міліціонерів. Підозрюваний своєю чергою запевняє, що все було за взаємною згодою, а інтиму не було. Мовляв, оперативники завадили.

На вину розпусника вказували використані презервативи та висновки експертизи. Експерти довели, що неповнолітню дійсно зґвалтували.

Попри незаперечні докази, затриманий переконує у своїй невинуватості, і спроби притягнути його до відповідальності називає марними.

Підозрюваний у зґвалтуванні натякає на професію своєї доньки, яка працює адвокатом-криміналістом. Втім, слідчі переконані, що 55-річний водій одного з підприємств та дідусь 4 онуків найближчим часом опиниться за ґратами, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва 55-річний чоловік зґвалтував 13-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі