пʼятниця, 21 березня 2008 09:16

У центрі Харкова чоловік загрожував підірвати ювелірний магазин

Вчора на пульт централізованої охорони Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення з магазину, який розташований в центрі міста Харкова на площі Конституції – спрацювала сигналізація швидкого виклику міліції.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

На місце події негайно вирушила група захоплення УДСО, працівники слідчо-оперативної групи Дзержинського РВ м. Харкова, керівництво обласного та міського Управлінь внутрішніх справ, працівники оперативних підрозділів міліції.

За вказаною адресою правоохоронці виявили молодого чоловіка, який зайшов до магазину і почав погрожувати персоналу вибухом. Невідомий був обвішаний проводами, які зовні нагадували вибуховий пристрій. Одна з співробітниць магазину натиснула тривожну кнопку сигналізації.

Працівники харківської міліції, оперативно оцінили ситуацію та прийняли термінове рішення про захоплення небезпечного зловмисника. Вся операція по затриманню "терориста" тривала лише декілька хвилин.

Один з правоохоронців, який першим увірвався до приміщення, побачивши небезпечне знаряджання чоловіка, збив його з ніг, та накрив своїм тілом. Після того, як зловмисник був знешкоджений, фахівці вибухово-технічної служби міліції провели огляд затриманого.

На щастя, так званим вибуховим пристроєм виявився звичайний муляж.

Наразі правоохоронцями встановлюються усі обставини події, з"ясовується мотив скоєння жахливого вчинку. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за даним фактом.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У центрі Харкова чоловік загрожував підірвати ювелірний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі