середа, 05 листопада 2008 10:02

У центрі Черкас поселилася дика лисиця

У центрі Черкас господарює дика лисиця. Хижак поселився на горищі покинутого будинку і щоночі полює на свійську птицю. За місяць тварина з"їла понад тридцять курей і качок.

Диких звірів все частіше можна побачити на міських вулицях. Території їхнього помешкання зменшуються і вони йдуть туди, де багато їжі.

На полювання лисиця виходить, як тільки стемніє. Людей не боїться. Місцеві мешканці обдзвонили всі інстанції, щоб їх звільнили від непрошеної гості. Приїхали тільки рятувальники МНС.

"Думаю, що ця лисиця скажена. Цими питаннями повинні займатися комунальні служби і підприємства міста. В першу чергу вони повинні були приїхати і допомогти людям", - заявив начальник центру пропаганди головного управління МНС в Черкаській області Олег Ткаченко.

Міські чиновники говорять, що їхні служби виловом диких лисиць не займаються і посилаються на закон України про охорону тварин. У СЕС указують на комунальні служби. Тут стурбовані наслідками зволікання і вже написали листи мерові, начальникові ЖКГ і ветслужбі.

"Укуси тварин, хворих сказом, ведуть до захворювання сказом людей. Якщо не буде своєчасно надана допомога – це приведе до летальних наслідків", - заявив головний державний санітарний лікар Черкас Василь Заміський, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «У центрі Черкас поселилася дика лисиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі