понеділок, 03 грудня 2007 18:54

У Чехії здійснено пограбування століття

У Чехії здійснена зухвала крадіжка - з офісу празької охоронної фірми вкрадено приблизно 500 мільйонів чеських крон готівкою (близько 28,1 мільйонів доларів США). Як повідомили сьогодні в правоохоронних органах Праги, йдеться про найбільший в історії Чехословаччини і незалежної Чеської Республіки подібний випадок.

Злочин був здійснений в суботу вранці в спальному районі Жіжков. "Купюри з офісного приміщення міг винести один з її співробітників", - відзначили в поліції.

В зв"язку з цим оголошений в розшук 33-річний Франтішек Прохазка, якого слідство вважає головним підозрюваним. Його прикмети вже розіслані по всіх поліцейських відділках.

До цих пір найбільшим пограбуванням Чехії вважався випадок, коли у вересні 2002 року група невідомих осіб напала в одному з промислових районів Праги на машину інкасаторів. Знешкодивши охорону, злочинці забрали 150 мільйонів чеських крон готівкою. За п"ять років розслідування встановити осіб і затримати грабіжників не вдалося, і у результаті справа була закрита, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Чехії здійснено пограбування століття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі