середа, 22 серпня 2007 08:35

У Чечні заарештували бойовиків, які підривали автоколони

Троє бойовиків, захоплені в Чечні, підозрюються в обстрілі військовиків і міліціонерів, мінуванні доріг та інших тяжких і особливо тяжких злочинах. Як повідомив агентству "Інтерфакс" міністр внутрішніх справ Чечні Руслан Алханов, "при обробці оперативної інформації співробітники полку патрульної служби міліції затримали Саїда Абуєва, Магомеда Макаєва і Умара Базуєва". Вони показали тайник зі зброєю і оснащенням.

За повідомленням міністра внутрішніх справ Чечні, згадана група бойовиків 1 травня підірвала в Заводському районі Грізного автомашину УАЗ, внаслідок чого загинули два бійці ОМОН із Калузької області. 28 червня бойовики брали участь у підриві фугасу під автомашиною ГАЗ-2757, що привело до поранення працівника військової комендатури, повідомляє ИТАР-ТАСС. Ця ж група висадила щоглу з антенами стільникового зв"язку. Як сказав Руслан Алханов, ці бойовики також здійснили "цілу серію інших тяжких і особливо тяжких злочинів".

Зараз ви читаєте новину «У Чечні заарештували бойовиків, які підривали автоколони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі