понеділок, 08 жовтня 2007 12:27

У Чечні обстріляли міліційну колону: 4 загиблих, 10 поранених

У Веденському районі Чечні обстріляно міліційну колону. В результаті інциденту чотири людини загинули, десятеро поранені. Колону з двох автомобілів УАЗ і автомобіля "Нива" обстріляли на автодорозі Дарго - Ведено в лісовому масиві. Від отриманих поранень померли начальник чергової частини Веденського РВВС і троє військовослужбовців батальйону "Південь". Крім того, поранено ще двох співробітників Веденського РВВС і вісьмох військовослужбовців батальйону "Південь". По нападаючих відкривався вогонь у відповідь, повідомляє ИТАР-ТАСС.

За день перед цим на околиці населеного пункту Дарго була виявлена бандгруппа. Після двох зіткнень вона була розсіяна, один з її учасників знищений. Після цього в район були стягнуті додаткові сили для розшуку і затримання решти учасників бандгруппы. В даний час ведеться пошук осіб, причетних до обстрілу автоколони.

Тим часом сайт чеченських сепаратистів повідомляє про набагато більше число жертв бою в Дарго. Нібито бойовики сходу атакували в селі нічого не підозрюючих кадировських бійців і вбили 25 чоловік. В ході бою були також спалені 3 військові автомашини "Урал". З боку бойовиків нібито загинула лише одна людина.

 

Зараз ви читаєте новину «У Чечні обстріляли міліційну колону: 4 загиблих, 10 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі